PIVA SLOVENIJE

O portalu

Piva Slovenije je spletni portal, ki skuša na enem mestu predstaviti vse slovenske pivovarje, pri čemer se ne ozira na velikost, količino ali vrsto proizvoda.

Vzrok

V slovenskem pivu se poleg dolgoletne tradicije pretakata tudi inovativnost in raznolikost. Veliko število izdelovalcev ponuja široko paleto zvrsti in okusov piva, primernih za vse okuse in priložnosti. Kljub veliki popularnosti te pijače pa slovenski pivovarji na spletu do sedaj niso bili deležni predstavitve, kakršno si zaslužijo.

Namen

Piva-slovenije.si je v prvi vrsti predstavitev slovenskih pivovarjev in njihovih izdelkov. Portal ni namenjen prodaji, ponuja pa povezave in kontakte do krajev in ljudi, ki se s tem ukvarjajo. Namen portala je seznanjanje obiskovalcev s ponudbo slovenskih pivovarjev in ozaveščanje o pivski kulturi. Obenem skrbi za objavo aktualnih dogodkov v zvezi s slovenskim pivovarstom, objavlja podrobnejše predstavitve pivovarn in pivovarjev v obliki poročil in intervjujev ter podaja laične in strokovne ocene izdelkov. Portal ne spodbuja in ne podpira neodgvornega pitja ali alkoholizma.

Načrti za prihodnost

Portal se mora najprej dodobra napolniti z vsebino. To pomeni, da bomo precej truda vložili v to, da podrobno predstavimo vse proizvajalce piva. Sledil bo prevod strani v angleščino. Medtem bomo počasi zbirali tudi tekstovni in slikovni material za predstavitev posameznih piv. Tako je, v osnovnem menuju zaenkrat manjka enota ‘piva’. Ker gre za precej obsežno stvar, ne moremo napovedati točnega datuma izvedbe.

Nam še kaj manjka?

Ste opazili kakšno vsebinsko pomakljivost? Je morda objavljena kakšna stvar preveč? Imate kakšen predlog, kako bi lahko izboljšali portal? Pišite nam na info@piva-slovenije.si.

Vsebina je primerna samo za starejše od 18 let!
Spletno mesto piva-slovenije.si uporablja piškotke.
več o piškotkih | skrij obvestilo
sprejmi piškotke ne, hvala