PIVA SLOVENIJE

Bevog

Bad Radkersburg
http://www.bevog.at
office@bevog.at
+43 34 76 41 543
Gewerbepark B 9, 8490 Bad Radkersburg
46.686355, 16.011549

Mikropivovarna Bevog je plod zvedavosti in stremljenja k odkrivanju novih pivskih izkušenj, je rezultat entuziazma, ljubezni in elana. Varimo piva s karakterjem in dušo. Naš cilj je prestopanje mej znanega in ustaljenega.

Dovolj nam je enolične pivske ponudbe in omalovaževanja piva. Pivo je lahko in je mnogo več. V pivovarni Bevog se posvečamo predvsem pivom zgornje fermentacije, splošno znanih kot ale piva. Ale piva, kot jih varimo pri nas, sicer v osnovi izhajajo iz Anglije, v zadnjih desetletjih pa ta zelo raznolika vrsta piva dobiva večjo širino, paleto okusov, premika meje v posameznih stilih in močno krepi priljubljenost po vsem svetu. Pa ne le priljubljenosti pri ljubiteljih piva in pivopivcih, pač pa tudi nasploh pri gurmanih, vrhunskih kuharskih mojstrih in ljudeh, ki so vedno pripravljeni raziskovati nove okuse in doživetja ter jim je mar, kaj dajo vase.

Kljub Angleškim koreninam ale piv smo v Bevogu zelo kreativni in se ne držimo ustaljenih norm. Naša piva oblikujemo po svoje, kot vemo, da je prav. Stil piva, za katerega se odločimo, razstavimo, dodamo širok spekter pridobljenega znanja, ideje, poglede ter ga nato sestavimo in izpilimo nazaj v naše pivo, ki pa ni strogo zacementirano v predpisane okvirje posameznega stila. Pri kreiranju receptov težimo k popolnosti ter se odrekamo kompromisom, ki jih je žal v moderni masovni proizvodnji daleč preveč.

Povedano potrjujemo tudi z že dobljenimi priznanji, nagradami in najpomembneje – z mnogimi super zadovoljnimi uživačkami in uživači piva.

Blagovne znamke

  • Tak, pale ale
  • Ond, smoked porter
  • Kramah, india pale ale
  • Baja, oatmeal stout

vir podatkov: spletna stran pivovarne Bevog

Vsebina je primerna samo za starejše od 18 let!
Spletno mesto piva-slovenije.si uporablja piškotke.
več o piškotkih | skrij obvestilo
sprejmi piškotke ne, hvala