PIVA SLOVENIJE

Haler

Olimje
http://www.haler-sp.si
info@haler-sp.si
+386 3 81 21 200
Olimje 6, 3254 Podčetrtek
46.144918, 15.576625

Na naši domačiji smo začeli variti pivo v jeseni leta 1995. Pobudo za svojo pivovarno je dal lastnik Martin Hohnjec, ki je velik ljubitelj dobrega piva. Tako je leta 1996 ustvaril svojo blagovno znamko pivo Haler. Maja leta 1996 je tako odprl restavracijo, kjer je ponujal svojo znamko piva. Naslednje leto je poleg restavracije zgradil apartmajski kompleks »Katja«, kjer je možnost prenočitev za 47 oseb. Z leti je svojo ponudbo širil in danes ponuja odlično pivo Haler, ki ga vari njegov zet Miran.

Pivo ponujamo svetlo, temno in mešano. V poletnih mesecih pa tudi lasten radler z okusom limete.

Naše pivo je odličnega okusa, saj je pivo naravno brez dodanih konzervansov in nepasterizirano. Ker podpiramo slovensko hmeljarstvo uporabljamo hmelj iz savinjske doline. Za proizvodnjo piva uporabljamo 4 osnovne sestavine, to so ječmenov slad, hmelj, voda in kvas. Postopek proizvodnje piva vam lahko obrazložimo pri ogledu naše pivovarne, kateri sledi degustacija našega piva. Potrebne so predhodne rezervacije. Pred leti smo za naše pivo prejeli tudi več priznanj pri Nedelovi poletni akciji Pivska stava. Ob vrčku dobrega piva vam v naši restavraciji ponujamo odličen izbor jedi po naročilu in hišnih specialitet. Po napornem dnevu se lahko odpočijete in prenočite v naših sobah in apartmajih.

Blagovne znamke

  • Domače svetlo pivo – na voljo je v stklenici 2L, plastenki 1.5l, šestorčku 6×0.5l in dvojčku 2×0,5l
  • Domače temno pivo – na voljo je v stklenici 2L, plastenki 1.5l, šestorčku 6×0.5l in dvojčku 2×0,5l
  • Radler – plastenka 1.5l

Kje kupiti?

Pivo prodajamo v naši restavraciji v Olimju, kjer ga lahko dobite tudi v razni embalaži in ga odnesete s sabo domov. Točeno pivo je možno dobiti tudi v Kamniku v znanem bifeju. Na drugih lokacijah ga nimamo.

Vsebina je primerna samo za starejše od 18 let!
Spletno mesto piva-slovenije.si uporablja piškotke.
več o piškotkih | skrij obvestilo
sprejmi piškotke ne, hvala