PIVA SLOVENIJE

Vizir

Črnomelj
http://www.vizir.si
info@vizir.si
+386 70 33 44 33
Lokve 10 b, 8340 Črnomelj
45.595047, 15.175390

Kot mlada in zagnana ekipa želimo slovenskemu trgu ponuditi kakovostna piva brez konzervansov in umetnih dodatkov. Zato smo začetni ideji o varjenju lastnega piva dali krila ter postavili svojo novo sodobno pivovarno.

V naši pivovarni se varijo drugačna, specialna piva brez dodanih konzervansov, nepasterizirana in popolnoma naravna. Pivo dodatno fermentira v stekleničkah, zato so naša piva rahlo motna z naravno prisotno usedlino. Takšna piva so tudi bolj bogata z vitamini B kompleksa in so nasplošno polnejšega okusa.

Tehnološka dovršenost, strokovna podlaga in sprejemanje novih izzivov nam dajejo navdih, da pri kreiranju novih okusov združujemo naravo, strokovnost in izvirnost.

Pri potrošnikih želimo predvsem vzbuditi zanimanje in dvigniti kulturo pitja tako, da posežejo po pivu ne samo v poletni vročini, ampak tudi ob različnih priložnostih ali jedeh, kakor tudi, da vsakodnevno uživajo ob kozarcu odličnega kakovostnega piva.

Proizvodi

  • MR. PRIDE pale aleModerna klasika. Nežen. Osvežujoč. – Zelo piten in osvežilen pale ale, kjer se krasno dopolnjujeta relativno preprost okus in nežno poudarjena hmeljnata nota. Odlično pivo za vsakodnevni užitek.
  • IPA GringoDrugačen. Konkreten. Hmeljen. – Pivo stila IPA ali india pale ale, ki tradicionalno izhaja iz Anglije, naziv pa je dobilo med angleškim kolonialnim osvajanjem Indije. Zaradi dolgih morskih ekspedicij so pivu dodali večjo količino hmelja, zato je bilo pivo na koncu močnejše in bolj grenko. Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.
  • IMPERIAL IPA MaximusRobusten. Kompleksen. Gurmanski. – Pivo z višjo alkoholno stopnjo in močnim okusom. Uporabljen je samo slovenski hmelj, kar daje pivu svojstven pečat, ki spominja na klasične angleške stile IPA. Izvorno namreč slovenski hmelj Styrian golding izhaja iz Velike Britanije. Izredno vkomponirana alkoholna stopnja pivu ne nasprotuje, temveč se z njim zlije v čudovit, krepak ale. Gurmansko pivo za zahtevne užitke!
  • STOUT Black Jack Črn. Kavnat. Intenziven. – Popolnoma temen, skoraj črn stout enostavno očara. Uporabili smo zelo pražen slad, ki daje pivu prijetno kavnato noto in okus po temni, žlahtni čokoladi. Black Jack zagotovo prebudi vse čutne zaznave in jih ne spusti še nekaj časa od sebe.
  • WHEAT IPA Superstar  – Izviren. Vabljiv. Samosvoj. – India Pale Ale, zvarjen iz kombinacije ječmenovega in pšeničnega sladu. Pšenica pivu doda poseben, rahlo sladek in nežen okus ter vonj. Pivo ima tako polno in hkrati nežno telo, ki je odlična podlaga za pravo dozo hmeljev, s katerimi poskrbimo za intenzivno grenčico, ki še dolgo ostane v pookusu. Wheat IPA vas vsekakor ne bo pustila ravnodušnih. Ali vam bo všeč na prvi pogled ali pa sploh ne.
  • Midnight BLACK IPAUnikaten. Ugleden. Pogumen. – Temna verzija IPE ponuja nova doživetja ob katerih bodo ponorele brbončice. Ječmenovo osnovo tvorijo izbrani praženi in karamelni sladi, ki poskrbijo za močnejši, a še vedno zelo piten okus piva. Začinjena z izbranimi dišavnimi hmelji je black IPA prava izbira za vse ljubitelje močnejših in kompleksnejših okusov s pravim ščepcem pitnosti.
  • Pšenično pivo Yellow Submarine –  Tradicionalen. Svež. Lahkoten. – Brezpogojno tipično pšenično pivo, kjer prvi vtis naredi krasno obstojna pena, vonj pa popelje čute v eksotiko. Zaznavne so note zrele banane in vanilije, ki se tudi v okusu nadaljujejo in združijo s prijetno sladkobo pšenice. Privošči si ga poleti ali pozimi. Na plaži ali med eskimi!

Informacije in naročila:

Maja Imširović, 070 33 44 33, info@vizir.si

vir: spletna stran, facebook

Vsebina je primerna samo za starejše od 18 let!
Spletno mesto piva-slovenije.si uporablja piškotke.
več o piškotkih | skrij obvestilo
sprejmi piškotke ne, hvala